18 dec, like kings and queens,
18 december 2010 - Brussels, België
Nou, een update over onze spontane avond ik Brussel, Na een heerlijke wandeling van 200 meter kwamen we bij een heel leuk restaurantje, genaamd Al Piccolo Monde en daar gingen we eten als eer tribute aan Marieke's werk : Bistro Piccolo. Nadat wij binnenkwamen werden we Royaal ontvangen, onze jassen werden aangenomen en we kregen een kleine maar heel gezellige tafel. De service, was geweldig, het eten werd aan tafel geserveerd, de friet kwam op dienbladen die ze aan tafel opdienden. Het eten was heerlijk, ook al heb ik medelijden met onze medepassagiers, want er is toch een ruime hoeveelheid knoflook in gegaan bij ons. En het toetje, ik hou erover op, want ik krijg er weer trek in! (chocolade moussé.... Tsja geen uitleg nodig toch?) Toen we weer buiten stonden na heel aardig uitgelaten te worden, herleefde Jennifer een deel van haar jeugd, al glijdend en mee getrokken worden door Hansje, het blijft leuk toch? (Wat ik uiteraard gefilmd heb. Ik zal het op de log zetten wanneer ik dat kan.) We zitten nu weer in de lobby van ons hotel nog een drankje (mama een flesje) te drinken. Mama heeft haar welbefaamde "ssssss-klank" weer na de 2 flessen wijn die gedronken zijn in het restaurant, wat weer veel gelach heeft bij de rest. Vooral na het zinnetje "sssssscheveninsssssche sssssschelpen zzzzzoeker" wat uiteraard ook gefilmd is ;) Dit was het voor vandaag, zo lekker slapen en nog even een film kijken. Morgen hopen dat we kunnen vliegen! Paultje. Plus mijn zusje Marieke die goed kan corrigeren
Liefs, Oma