16 December!... de spanning begint te komen...

16 december 2010

Okay, nog 2 dagen.

Oftewel een kleine 48 uur...

Na zolang wachten, beginnen de zenuwen me toch wel te pakken te krijgen, en ik denk dat het bij iedereen zo is.

Ik (Paul) merk gewoon dat ik de laatste paar uur een zwaar gevoel heb in mijn maag(nee het is niet de stoelgang...).

Op die paar momenten dat ik met niets bezig ben, dan zie ik mezelf al lopen op de Times Square.

Dan zie ik het schip al voor me, en dan komt de realiteit weer terug, en heb ik het weer koud hier in het koude Holland.

De spanning hier in huis, is op dit moment heel rustig, vooral omdat ik alleen thuis ben nu.

Maar ik merk wel dat vooral onze Pa, zeeeer snel gebrand is laatste tijd.. Ach dat zal de spanning wel zijn.

De koffers moeten nog gepakt worden en dat zal morgen wel een heel gedoe worden aangezien Mama wel gestressed raakt daarvan.

Ach ik ga zo mijn spullen alvast klaar leggen (2 broeken, 1 paar schoenen, 2 shirts, en wat ondergoed...) de rest is te klein, en zal ik in de US and A wel bijvullen!

nog 2 dagen... we hebben er zin in!

1. jan:
    16 december 2010
    Hier dan een reactie van het gebrandde mannetje.
    Jammer Paul dat je alleen thuis was. Nu heb je tenminste wel tijd gehad de blog te vullen.
    Morgen nog even je fiets ruilen en dan inderdaad de koffers pakken en dan een dag later als de wiedeweerga naar Brussel om het vliegtuig te pakken.